Rapid și sigur, oriunde în lume.

Transporturile aeriene sunt cea mai rapidă cale prin care marfa dumneavoastră ajunge la destinație. Suntem parteneri cu linii aeriene comerciale și de cargo din întreaga lume, astfel că asigurăm transportul aerian de mărfuri (import – export) cu avioane de linie și cu charter. Pentru situații de urgență, putem organiza transporturi cu un timp de tranzit foarte scurt.

În România, avem legături cu linii aeriene și mari noduri aeriene, ceea ce ne ajută să livrăm mărfurile la destinație în timp scurt și în siguranță maximă.

În același timp, asigurăm transportul mărfurilor periculoase (DGR), iar dacă doriți să efectuați importuri, ne ocupăm și cu preluarea mărfii de la expeditor, verificarea actelor ce însoțesc marfa, cât și cu rezervarea și expedierea transportului către România.

Odată ce ați expediat un transport, îl puteți monitoriza prin serviciul de flight tracker. Nu trebuie decât să apelați la consultanții noștri.

Am colaborat cu o diversitate de industrii de clienți și transportăm de la marfă generală (produse tradiționale), la marfă specială, perisabile, animale vii sau echipamente medicale.

iata-cargoagent-rgb127856_Zeichen

shutterstock_308983262