AS WORLD CARGO este o companie românească independentă înființată în 2007, ce oferă servicii de logistică și expediție de mărfuri în România și străinătate. De atunci, am câștigat încrederea unor clienți de top ce activează în diferite industrii, care aleg să recomande serviciile noastre.

Marfa pe care ne-o încredințați poate ajunge în orice rută comercială din lume, prin transport aerian, rutier sau maritim. Pentru ca totul să fie mai simplu pentru dumneavoastră, puteți lăsa în grija noastră și serviciile de comisionare vamală și depozitare.

Angajații noștri au o experiență de peste 15 ani, ceea ce ne-a permis să ne perfecționăm pentru a deveni partenerul dumneavoastră de încredere.

Alături de colaboratorii noștri, vă stăm la dispoziție în permanență și încercăm de fiecare dată să răspundem prompt nevoilor dumneavoastră. Acest lucru este posibil și datorită unei relații strânse cu companiile aeriene din România.

Ne angajăm cu fiecare client să găsim soluții optime pentru orice situație, astfel încât mărfurile dumneavoastră să ajungă la destinație repede, în siguranță și la un preț avantajos.

AS WORLD CARGO este agent cargo IATA, o rețea de agenți formată din companii de transport și comisionari vamali, ceea ce ne permite să oferim servicii de transport în condiții de siguranță maximă, chiar și cu mărfuri fragile.

iata-cargoagent-rgb127856_Zeichen

as world v3